Matdelingskjøleskapet

Visste du at en tredjedel av all mat som produseres går til spille? Og gjennomsnittsnordmannen kaster mer enn 40 kilo mat hvert år!

Grønt kontor har som mål å bekjempe matsvinn ved UiO! Stikk innom kontoret vårt og sjekk ut kjøleskapet for deling av overskuddsmat. Her redde mat fra å bli uavfall ved å forsyne deg med mat og donere matvarer du har til overs fra et arrangement, møte eller i kjøkkenskapet. 

Retningslinjer for bruk av kjøleskapet:

  • Doner mat du vil servere til venner eller familie
  • Du spiser mat fra kjøleskapet på eget ansvar (se, smak og lukt!)

Vårt matdelekjøleskap er inspirert av en suksesshistorie på NMBU, hvor Foodsharing Ås har funnet en fin måte å håndtere matsvinnproblemet lokalt, og skapt et fellesskap rundt bekjempelse av matsvinn.

Publisert 25. apr. 2024 10:51 - Sist endret 25. apr. 2024 10:51