Allmøte, vors og festligheter

Semesteret er i gang, og det er på tide med allmøte. En del av medlemmene fra i fjor har dratt/skal dra på utveksling, og vi trenger å få med noen av førsteårsstudentene i programutvalget.

I den anledning blir det vors og Allmøte for alle på Utviklingsstudier lørdag den 28.08.2010 kl 19 hos Knut. Her blir det valg av nytt Programutvalg, og førsteklassingene oppfordres spesielt å stille sitt kandidatur. Bli med å bestemme studiehverdagen din og hjelp til med å opprettholde det fantastisk gode miljøet på studiet! Du kan bli alt fra leder, økonomiansvarlig, sosialt ansvarlig til vanlig medlem.

Selv om du ikke har tenkt å bli med i Promgramutvalget kommer det til å være vors resten av kvelden før vi går ut på Chateau Neuf, så du har alle grunner til å komme likevel! Hvis du ikke har mulighet å komme på allmøtet, men likevel vil være med i Promgramutvalget må du finne deg noen andre som skal på allmøtet som kan stille ditt kandidatur på vegne av deg.

Adressen er Skjoldveien 8d. Ta 54-bussen mot Kjelsås, gå av på Korsvoll og gå opp bakken fra Rimi så finner du det på venstre siden 80 m opp i gata;)

 

Med vennlig hilsen alle oss i programutvalget!

Emneord: allmøte, fest
Publisert 6. juni 2012 17:04