English version of this page

dScience lunsjseminar: Kickoff

Velkommen til vårt første dScience lunsjseminar! Vi byr på lunsj og spennende foredrag av Luca Galimberti fra NTNU, etterfulgt av en introduksjon til dScience av senterleder Morten Dæhlen.

Foto: Colourbox

Foto: Colourbox

Program

11:30 – Dørene åpner og lunsjen serveres

12:15 – “Deep Learning and Neural Networks: an infinite dimensional perspective” av Luca Galimberti (postdoktor, NTNU). Last ned abstrakt (PDF)

12:50 – Introduksjon til dScience og kommende aktiviteter av Morten Dæhlen (senterleder, dScience)

13:00 – Mingling (og farvel)

For å delta, vennligst meld deg på arrangementet innen 12. oktober. Slik er vi sikre på at vi ikke går tom for mat! (Registreringen er ikke bindende og du kan selvsagt komme innom uten påmelding)

Påmeldingsskjema

Om lunsjseminarene

Hver torsdag ønsker dScience velkommen til lunsj! Én gang i måneden holder vi et inspirerende lunsjseminar i Realfagsbiblioteket som er åpent for alle, hvor vi serverer både faglig påfyll, mat og drikke. I tillegg til disse starter vi opp med ukentlige lunsjer for PhD-kandidater i vår lounge i Kristine Bonnevies hus. Grunnet begrenset med plass (40 personer) er de ukentlige lunsjene førstemann til mølla og kun for PhD-kandidater. Her finner du oss (nedlasting).

Loungeområdet vårt kan også bookes av PhD-er og postdoktorer, både til møter eller sosiale sammenkomster – vi har alltid fersk kaffe!

Arrangør

dScience
Emneord: dscience, lunsjseminar, PhD, postdoc
Publisert 5. okt. 2021 13:43 - Sist endret 7. okt. 2021 15:08