English version of this page

Språkkafé

Har du lyst til å lære og praktisere språk samtidig som du blir kjent med mennesker fra hele verden? Kom til språkkafeen!

Bildet kan inneholde: servise, kaffe kopp, mat, drikkevarer, servise.

Språkkaféen er stedet for deg som er ny student i Norge og vil øve på norsk, men også for deg som har vært eller skal på et utvekslingsopphold, og som ønsker å holde ved like språkkunnskapene. Snakker du norsk så har du kanskje lyst til hjelpe noen med å øve på språket og samtidig bli kjent med nye mennesker og kulturer?

Språkkaféen har ikke noe formelt opplegg, men er ment som et sted der du kan øve på dagligtale og ha det hyggelig.

Det trengs ikke forhåndspåmelding for å delta på arrangmentet, men vi ber om at du forteller oss hvilke språk du er interessert, i skjemaet under. Vi blir veldig glad om du vil være språkleder. Det betyr at du skal bidra til å få samtalen ved bordet ditt i gang og svare på enkle spørsmål om språket ditt. Det betyr ikke at du skal være lærer eller være ekspert i gramatikk!

Språkkafeen arrangeres den første torsdagen i måneden på Lille Scene & Litteratursalongen på HumSam-biblioteket (i underetasjen i Georg Sverdrups hus) og er organisert av Knutepunktet og HumSam-biblioteket. 

Registrer hvilke språk du vil lære!

Publisert 7. des. 2021 14:07 - Sist endret 13. jan. 2022 15:04