Personvernerklæring for UiOs nyhetsbrev

UiO er opptatt av personvern og av å følge gjeldende personvernregler for nyhetsbrev. Vi har oppdatert rutinene våre slik at de følger de nye personvernreglene.

Samtykke og avmelding

Du mottar nyhetsbrev fra oss fordi du har samtykket i å motta dette. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt. Da sletter vi e-postadressen din.

Hvis du ikke vil fortsette å ta i mot nyhetsbrevet vårt oppfordrer vi deg til å melde deg av. Bruk epostadressen du finner i nyhetsbrevet.

Personvernsider og personvernombud på UiO

Vi har et personvernombud på UIO som du kan komme i kontakt med ved å sende epost til personvernombudet@uio.no.

Vi har også egne nettsider om personvern på Universitetet i Oslo.

Personopplysninger som behandles

Dine personopplysninger blir, i tillegg til oss, behandlet av Sympa. De leverer den tekniske løsningen for nyhetsbrevet vårt. Personopplysninger som behandles er din e-postadresse.

Dine personopplysninger blir lagret helt til du trekker ditt samtykke.

Mer om Sympa

E-postlistesystemet som UiO bruker heter Sympa (Systeme de Multi-Postage Automatique). Sympa er basert på åpen kildekode og fritt tilgjengelig (under GNU GPL-lisens) og støttes bl.a. av CRU (Comité Réseaux des Universités / Universities Networking Committee).

Klage til Datatilsynet

Du har anledning til å fremme en klage til Datatilsynet om du mener at personvernet ditt er krenket.

Gjenbruk av informasjon

Vi skal ikke gjenbruke e-postadressen din til andre e-postlister.

Om dette skulle bli aktuelt kommer vi til å ta kontakt for å be om nytt samtykke til å føre opp din epostadresse på en annen liste.

Publisert 31. aug. 2018 14:02 - Sist endret 31. aug. 2018 14:02