Registrere gruppe i devilry
Om dere har jobbet i en gruppe, må dere levere som gruppen i devilry. Dette gjøres ved å gå til "Detaljer om prosjektgruppe" øverst på oppgavesiden i devilry og legge til de andre på gruppa. Det er da kun én på gruppen som trenger å registrere og laste opp filene fra obligen.
Publisert 19. mars 2022 15:20
- Sist endret 19. mars 2022 15:20