Semesterside for IN2010 - Høst 2020

Den utsatte eksamenen for høsten 2020 foregår muntlig på 25.01.2021 og 26.01.2021 i rommet Postscript på Ole Johan Dahls hus. Studentene som har meldt seg opp til denne har fått en e-post med mer informasjon og tidspunkt. Møt opp ca. 15 minutter før din tid for å unngå forsinkelser. Eksamen blir en blanding av diskusjon og spørsmål/svar rundt kursets pensum, det vil si at vi ikke kommer til å sende ut oppgaver som dere skal forberede på forhånd.

21. jan. 2021 15:40

Sensuren er nå publisert!

Sensorveiledningen inneholder løsningsforslag, og litt veiledning om poenggivning. Oppgavesettet er også gjort tilgjengelig på norsk og engelsk.

6. jan. 2021 17:28

Kjære studenter!

Nå er dere ferdig med Algoritmer og Datastrukturer, og vi vil gratulere dere så mye med det. For oss er det nesten vemodig at semesteret er over; vi har elsket å kunne fortelle dere om noen av de vakreste temaene innen informatikk. Vi håper at dere har funnet glede i et rikt og spennende fagfelt, og at dere har lært ting dere kan ta med dere videre i senere studier og jobb.

Takk for at dere har vært tålmodige, nysgjerrige, flinke og morsomme.

Til slutt vil vi be dere om å svare på kursevalueringen. Gjennom kursevalueringen får vi og instituttledelsen vite hva vi har gjort bra, og hva vi burde gjort bedre. Vi, i likhet med dere, har masse igjen å lære; et kurs er aldri bra nok, og vi kan alltid gjøre det bedre. Vær så snill hjelp oss med det!

Takk for semesteret, og lykke til videre!
- Lars & Daniel

10. des. 2020 14:16