Velkomstsending

UiO ønsker deg velkommen med en digital markering av studiestart. Vi sender live med tips og råd fra tidligere studenter som Jens Stoltenberg, Marianne Borgen og Abid Raja. Sånn markerer vi at du endelig er UiO-student!

Opptak av velkomstseremonien (med norsk tekst)

English subtitles

Velkommen fra tidligere UiO-studenter

Visste du at NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg, Oslos ordfører Marianne Borgen, kultur- og inkluderingsminister Abid Raja, p3-programleder Silje Nordnes, og arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen alle er tidligere studenter ved Universitetet i Oslo? I sendinga vår kommer de til å gi deg noen gode råd!

Rektor, studenter, faddere og foreninger

UiOs rektor Svein Stølen, leder av Studentparlamentet Runa Fiske og faddersjefkoordinator Philip Havig kommer for å ønske dere velkommen. Forsknings- og høyere utdanningsminister Henrik Asheim sender også sin hilsen. Og til slutt skal vi overbevise deg om at det fins en studentforening eller tre som du passer perfekt inn i!

Vår digitale sending ligger også på UiOs Facebook-side, og du kan se den sammen med faddere og medstudenter. 

Arrangementet foregår på norsk og tegnspråktolkes. Et opptak med engelsk tekst legges ut dagen etter.

Sendinger fra Universitetsplassen 

For å sette deg inn i noen av de store temaene i vår tid - følg med på sendingene fra Universitetsplassen. Der får du møte blant annet statsminister Erna Solberg og utenriksminister Ine Eriksen Søreide som skal snakke om kunnskap og Norges rolle i sikkerhetsrådet i FN.

Publisert 3. apr. 2015 09:31 - Sist endra 12. aug. 2020 14:24