Utvekslingsavtale mellom East China University of Political Science and Law (ECUPL) og Det juridiske fakultet

ECUPL er et stort og viktig universitet som spesialiserer seg på rettsvitenskaplig forskning og undervisning.

Institusjonen er historisk sett av stor betydning i Kina. Etter en periode, der at all rettsvitenskapelig utdanning var avskaffet, ble den kinesiske juridiske utdanningen i 1952 etablert på 4 institusjoner. ECUPL var en av disse.

Innen juss er ECUPL en høyt rangert institusjon i Kina. Det er rundt 20 000 studenter på ECUPL.

Avtalen gir tilgang til gratis utvekslingsplasser.

Hvem kan søke?

Studenter på Masterstudiet i rettsvitenskap som på tidspunktet for utreise har bestått 3. studieåret.

Informasjon om antall tilgjengelige plasser finner du i forkant av søknadsfristen på fakultetets utvekslingsside.

Studenter må ha et karaktersnitt på rundt C.

Språk

Undervisningsspråket er kinesisk og engelsk. Det tilbys engelske emner for utvekslingsstudenter. Studenter som har oppnådd karakteren 4 eller bedre i engelsk fra videregående trenger ikke å avlegge TOEFL/IELTS-test.

ECUPL tilbyr utvekslingsstudenter språkkurs i kinesisk.

Hvor lenge varer semesteret?

Høstsemester: begynnelsen av september til midten av januar
Vårsemester: midten av februar til slutten av juli

For nøyaktige semestertider se vertsuniversitetets webside.

Bolig

Exchange students could apply on-campus accommodation at ECUPL’s guest house. Two students share one twin-bed room. The accommodation fee is 1500RMB per month, and students are required to pay for one-semester long accommodation fee (6000RMB) at once.

Information along with contact details about off-campus accommodation would be offered to students.

Du trenger visum før avreise.

Slik søker du

Du søker på utvekslingsavtalen gjennom SøknadsWeb. Fristen er 15. februar/15. september.

Slik søker du

Logg på Søknadsweb

Om universitetet

Kina