Utvekslingsavtale mellom Uniwersytet Jagielloński w Krakowie og Det odontologiske fakultet

Kraków har nesten 1 million innbyggere, og over 200 000 studenter. Den har en kompakt bykjerne med korte avstander mellom bomuligheter og universitetets forelesningssaler.Den vakre byen danner en flott ramme for en fin studietid.

Det medisinske fakultet, institutt for tannmedisin, ved Det Jagiellonske universitet i Kraków, tilbyr et internasjonalt, engelskspråklig studium i odontologi over fem år (Medical College). Den prekliniske delen holdes i samme lokaliteter som medisinutdanningen. Tannlegestudentene har "egne" professorer og er en egen klasse i alle fag.Den kliniske delen av utdannelsen holder til i en helt nyrestaurert bygning i sentrum av Krakow. Samtidig som det bygningsmessige (inn- og utvendig ) er nytt, er også alt av utstyr nytt. 

Hvem kan søke?

Mastergradsstudenter i odontologi, som har påbegynt 7.semester. Fakultetet låner ikke ut plassene på avtalene til andre studenter. Det er 2 tilgjengelige studieplasser hvert vårsemester.

Språk

Undervisningen er på engelsk.

Hvilke emner kan jeg ta?

Studentene følger lokal timeplan. Hovedfokus er på pasientbehandling innen voksen- odontologi. Studentene avlegger semestereksamen i OD4200.

Hvor lenge varer semesteret?

Utvekslingsperioden går fra mars til juni, men blir vanligvis justert noe i forhold til bevegelige helligdager på våren.

Hva koster det?

Erasmusstudenter må betale semesteravgift og semesterregistrere seg ved UiO for det semesteret de er i utlandet. Men de slipper da å betale semesteravgift eller andre undervisningsavgifter ved avtaleuniversitetet.

Bolig

Erasmusstudenter søker bolig gjennom the International Students Office. Studentboligene ligger i universitetets Hall of Residence og består av dobbeltrom som deles med en annen student. Disse boligene holder imidlertid en noe lavere standard enn vi er vant til i Norge. Det er forholdsvis enkelt å finne leilighet i byen.

 

 

Slik søker du

Du søker på utvekslingsavtalen gjennom SøknadsWeb. Fristen er 15. september. Slik søker du.

Logg på Søknadsweb

Om universitetet

Land

Polen

By

Krakow

Nettside

http://www.uj.edu.pl/


Alle avtaler med dette universitetet

Fakta om avtalen

Avtaletype

Erasmus+

Studienivå

Master

Avtaleeier

Det odontologiske fakultet

Kontakt

Kjersti Elisabeth Carlsen  k.e.carlsen@odont.uio.no