Utvekslingsavtale mellom School of Oriental and African Studies og Det juridiske fakultet

School of Oriental and African Studies (SOAS) er et college under the University of London og ble grunnlagt i 1916. SOAS er blitt en prestisjetung institusjon for mange fagfelt i tilknytning til Asia, Afrika og Midtøsten. Ved skolen går det studenter fra over 100 forskjellige land.

Avtalen sikrer tilgang til SOAS LL.M.-program (dvs. en frittstående juridisk ettårig mastergrad i jus) med reduserte skolepenger.

Hvem kan søke?

Avtalen er åpen for studenter på Masterstudiet i rettsvitenskap. Studenter som ønsker å avlegge en LL.M. på SOAS må ha fullført 3. året av Masterstudiet i rettsvitenskap før utreise og ha et karaktersnitt på B/C eller bedre.

Oppstart på LL.M.-programmet er kun mulig på høstsemesteret.

Språk

Undervisningsspråket på vertsuniversitetet er engelsk. Studenter som har oppnådd karakteren 4 eller bedre i engelsk fra videregående trenger ikke å avlegge TOEFL/IELTS-test.

Hvilke emner kan jeg ta?

Informasjon om LL.M.-graden ved SOAS finner du her.

En oversikt over LL.M.-modulene finner du her.

Hvor lenge varer semesteret?

Informasjon om semestertider.

Hva koster det?

Avtalen sikrer en kraftig reduksjon i skolepenger. Informasjon om prisene for betalingsplassene finner du i forkant av søknadsfristen på fakultetets utvekslingsside.

For støtte til skolepenger se Lånkekassens webside

Bolig

For accommodation, students can apply to SOAS Halls of Residence. Paul Robeson House is a postgraduate hall of residence close to the campus. The hall is about a 15-minute walk from the main SOAS campus, close to King’s Cross Station. There are other options, and full details can be found on SOAS Accommodation page.

Annet

Fakultetet åpner for at studenter kan erstatte deler/hele 5. avdeling med en LL.M.-grad (valgemene på 5. studieåret vil i hvert fall kunne erstattes med emnene fra LL.M.-graden).

For å kunne erstatte hele 5. studieåret må det inngå en masteroppgave i LL.M.-graden som tilsvarer oppgaven vår. Om den gjør det vil først vurderes av en faglærer her på fakultetet etter at graden er oppnådd. Vi kan altså ikke garantere på forhånd at den kan erstatte oppgaven her.

Slik søker du

Du søker på utvekslingsavtalen gjennom SøknadsWeb. Fristen er 15. februar. Slik søker du.

Logg på Søknadsweb

Om universitetet

Land

Storbritannia

By

London

Nettside

http://www.soas.ac.uk/


Alle avtaler med dette universitetet

Fakta om avtalen

Avtaletype

Bilateral

Studienivå

Profesjonsstudium

Avtaleeier

Det juridiske fakultet