Redigere eller slette en registrering

Slik går du frem om du vil redigere eller slette et allerede registrert system eller en behandlingsaktivitet som du har rettigheter til.

  1. Finn frem til registreringen du skal redigere eller slette (lenke)
  2. Trykk på redigeringsknappen i listevisningen

  3. Eller trykk inn på registreringen og på knappen for redigering inne i selve registreringen

  4. Når du er ferdig med å redigere, trykk på knappen "Fullfør og publiser" for å publisere registreringen

  5. Eller trykk på knappen "Slett" eller "Avpubliser", dersom du skal slette eller avpublisere registreringen

Publisert 27. mars 2026 16:54 - Sist endret 8. apr. 2026 15:15