Administrering av enkeltvakter

Som admin i Tempo, kan du gjøre en rekke administrative ting med enkelte vakter:

Publisere og avpublisere

I planleggingen av vakter er det mulig å legge inn upubliserte vakter, samt publisere og avpublisere vakter. Det betyr at administratorer kan se hvilke vakter som er planlagt og upubliserte, mens de uten administratorrettigheter ikke vil se de. Når planen er klar og komplett kan vaktene publiseres slik at de blir synlig for alle. 

Her finner du veiledningen for hvordan publisere og avpublisere vakter. 

Endre

For å endre informasjonen til en eksisterende vakt:

  1. Klikk på de tre prikkene nede i høyre hjørne av vakten du vil endre, deretter klikk på Endre                                         Utsnitt av en vakt i Tempo med en ring rundt Endre-knappen                                 
  2. Endre på informasjon om vakten i vinduet som dukker opp på skjermenVindu for endre vakt i Tempo
  3. Klikk på Lagre og publiser

Kopier og lim inn

For å raskt og effektivt endre på individuelle vakter, kan man kopiere og lime inn vakter. For å kunne gjøre dette i Tempo, må du godkjenne at din nettleser støtter dette (se feilmeldingene under stegene). 

  1. Klikk på de tre prikkene nede i høyre hjørne på vakten du vil kopiere, deretter klikk på Kopier                                       Utsnitt av en markert vakt i Tempo med en ring rundt knappen for å endre vakten                          
  2. Klikk på de tre prikkene i høyre hjørne på feltet du ønsker å lime inn på, deretter klikk på Lim inn                               Utsnitt av et tomt felt i Tempo for å legge inn en vakt, med en ring rundt knappen for å lime inn en kopiert vakt
  3. Vakten vil nå være limt inn, men merk at den vises som upublisert i totaloversikten, slik:                               Utsnitt av vaktplan i Tempo med en upublisert vakt etter å ha kopiert og limt inn

Feilmeldinger ved utklipp og kopiering

Dersom du får feilmeldinger som for eksempel denne (se under) betyr det at du ikke har gitt Tempo tilgang til utklippstavlen din. Dette kan du endre i innstillinger i din valgte nettleser.

Når du har endret innstillingene dine og tillatt at Tempo kan se utklippstavlen din, vil et forsøk på å kopiere vakten resultere i denne meldingen:

 

Publisert 4. juli 2025 13:20 - Sist endret 10. okt. 2025 14:06