For å avslutte en konto i UiO-Dropbox må du fylle ut dette skjemaet:
Skjema for avslutning av UiO-Dropbox
Du kan velge mellom disse måtene å avslutte kontoen:
- Dropbox-kontoen med alt innhold slettes
- Dropbox-kontoen slettes, men innholdet overføres til en annen bruker med en UiO Dropbox-konto
- Dropbox-kontoen med alt innhold overføres til en privat Dropbox basic-konto (med 2GB lagring)
Vi anbefaler at du bytter både e-postadresse og passord til Dropbox etter at kontoen er gjort om til en Basic-konto. Du vil fortsatt kunne logge inn med samme e-post og passord som da kontoen var en del av UiO-Dropbox, men passordet vil ikke lenger oppdateres når du endrer passord på din UiO-bruker.
Hvis det ligger mer data lagret på kontoen enn det som er tillatt med en Basic-konto (2GB lagring), vil du ikke kunne lagre noe nytt materiale før du har redusert mengden.