Nytt i Teams - august 2023

Denne måneden ser vi noen forbedringer og utvidelser av allerede etablerte funksjoner i Teams. Animerte bakgrunner har kommet, forbedringer for chat, Shifts, og mobilapplikasjonen for Android. 

Meetings 

Animerte bakgrunner er nå tilgjengelig i Teams. Når man kobler til eller underveis i et møte kan man velge Effekter og avatarer -> Video effekter og velge bakgrunn. 

 

Chat  

Microsoft har nå gjort at menyen for reaksjoner, redigering, og svar på meldinger i chat i Teams dukker opp når man holder musepekeren over. Et annet tillegg er Compact Mode for chat som gjør at man kan se mer tekst i chatten. Dette finner man under innstillinger i Teams -> General finnes Chat Tetthet. 

Viser hvordan Compact Mode ser ut
Eksempel på Compact Mode. Kilde: What’s New in Microsoft Teams | August 2023

 

Shifts 

Notifikasjoner er forbedret slik at administratorer kan velge å kun sende notifikasjoner til de relevante medlemmene av et Team. De rommer også mer informasjon; dato, tid og lokasjon, og ved å klikke på en notifikasjon vil man bli dirigert til de relevante sidene i Shifts. 

 

Mobile 

Forbedret grid-oppsett gjør det enklere å navigere i mobilversjonen til Teams for Android. Du kan også spesifisere hvilket språk som brukes i et møte for mer nøyaktig teksting og transkribering.  

 

 

Kilde: What’s New in Microsoft Teams | August 2023

Publisert 1. nov. 2023 23:16 - Sist endret 1. nov. 2023 23:16