Nytt i Teams - oktober 2023

Teams får forbedret ytelse, Town Halls vil gjøre det mulig å invitere 10 000 detalgere og eskterne kan inviteres inn i møter uten å bli satt i venterom. Samtaler blir fornyet og får unksjon som gjør det mulig å åpne dem i separate vinduer.

Forbedret Teams app ytelse

Microsoft har forbedret ytelsen i Teams som gjør ting raskere og vil gjøre det mulig for dem å slippe nye funksjoner i fremtiden. Ny versjon slippes gradvis i de kommende månedene.

Webinar og "Town Halls"

Det vil være mulig å organisere møter med 10 000 personer. Eksternent inviterte kan sendes lenke som gjør at de blir med i møtet som presentør og behøver ikke godkjennes for å slippe gjennom et venterom for å komme inn i møtet.

Med en Teams Premium lisens vil antall deltagere kunne økes til 20 000 og avanserte funksjoner som spørsmål og svar (Q&A), oversettelse av hva som blir sagt til tekst og mer.

Bildet kan inneholde: fotografi, font, skjermdump, rød, øyenvippe.

Samtaler og sammarbeid

Samtaler under Chat i Teams blir fornyet med mange små justeringer som skal forbedre brukeropplevelsen. I tillegg vil det være mulig å åpne disse samtalene i eget vindu slik at man kan ha flere separate samtaler oppe samtidig.

Bildet kan inneholde: rektangel, font, skjermdump, programvare, datamaskin.

Kilde: What’s New in Microsoft Teams | October 2023

Publisert 9. nov. 2023 18:45 - Sist endret 9. nov. 2023 18:45