Nytt i Teams - september 2023

Brukere fra utenfor UiO kan nå bli med på møter sømløst uten å logge ut fra egen Teams og inn på UiO. Du kan opprette opptil  1000 kanaler i ett team, og du kan sende lenke til opptak av webinarer automatisk til deltakerne når opptaket blir publisert.  

Sømløs deltakelse mellom forskjellige institusjoner

Forskjellige institusjoner er knyttet til forskjellige MS365-systemer. Tidligere var det slik, at hvis du skulle delta på et Teams-møte som ble kalt inn til fra en annen institusjon, måtte logge av egen MS365 og deretter logge inn som gjest på en annen MS365 for å bli med på møtet. Nå er den tiden over, og du kan sømløst delta på møter i andre MS365 enn din egen. Det er lagt inn sikkerhet slik at data i MS365 ikke vil være tilgjengelig for de som kommer til møtet utenfra. 

Lag opptil 1000 kanaler per team 

Og det er slutt på å bekymre seg over mengden kanaler pr team! Nå kan hvert team inneholde opptil 1000 kanaler. Du kan ha en egen kanal for hvert prosjekt eller tema i et team uten bekymringen om å gå tom for plass eller å måtte ha flere team for samme arbeidsgruppe. Private kanaler vil få dette senere. 

Webinarer: On-demand tilgang

Når et webinar avsluttes, kan organisator publisere opptaket og automatisk sende en e-post til alle deltakere som inneholder en link til videoen. Videoen blir liggende på arrangement-nettsiden og vil ikke faktisk bli sendt til mottakerne. De får kun en lenke å klikke på for å se opptaket. Innstilling for automatisk utsending av e-post med lenke til opptak etter publisering, gjør du i webinar-oppsettet. 
 

Bildet kan inneholde: rektangel, font, programvare, teknologi, skjermdump.
Eksempel på publisering av webinar-opptak. Kilde: What’s New in Microsoft Teams | September 2023

Kilde: What’s New in Microsoft Teams | September 2023

Publisert 1. nov. 2023 23:16 - Sist endret 6. des. 2023 06:11