Velge hvilke mapper som synkroniseres i OneDrive

Første gang du åpner OneDrive på maskinen din går du gjennom en veiviser som ber deg velge hvilke mapper du vil synkronisere fra OneDrive på Internett til OneDrive på maskinen din.

Om du senere ønsker å angi hvilke mapper som skal synkroniseres, gjør du slik:

1. Finn OneDrive-ikonet til høyre i oppgavelinjen (linjen nederst på skjermen). Ser du ikke ikonet, klikker du på den lille trekanten for å vise skjulte ikoner.
    Bildet kan inneholde: skjermbilde, font, teknologi, elektronisk apparat, rektangel.

1. Høyreklikk på ikonet, og velg Settings.
    Bildet kan inneholde: produkt, rektangel, blå, font, skjermbilde.

1. Klikk på Account-fanen i dialogruten som kommer opp, og klikk på Choose folders.
    Bildet kan inneholde: rektangel, font, skjermbilde, programvare, operativsystem.

1. Fjern markeringen fra mapper du ikke vil synkronisere fra OneDrive på Internett, eller merk mapper du vil synkronisere fra OneDrive på Internett til maskinen du sitter ved. Avslutt ved å klikke på OK.
    Bildet kan inneholde: rektangel, font, skjermbilde, parallell, teknologi.

Publisert 20. juni 2016 15:06 - Sist endret 27. aug. 2021 09:37