Velge hvilke mapper som synkroniseres i OneDrive

Du kan velge hvilke mapper du vil synkronisere fra OneDrive på Internett til OneDrive på maskinen din.

Om du senere ønsker å angi hvilke mapper som skal synkroniseres, gjør du slik:

1. Finn OneDrive-ikonet til høyre i oppgavelinjen (linjen nederst på skjermen). Ser du ikke ikonet, klikker du på den lille trekanten for å vise skjulte ikoner.
    Bildet kan inneholde: skjermbilde, font, teknologi, elektronisk apparat, rektangel.

1. Høyreklikk på ikonet, og velg Settings.

OneDrive settings

1. Klikk på Account-fanen i dialogruten som kommer opp, og klikk på Choose folders.
    Bildet kan inneholde: rektangel, font, skjermbilde, programvare, operativsystem.

1. Fjern markeringen fra mapper du ikke vil synkronisere fra OneDrive på Internett, eller merk mapper du vil synkronisere fra OneDrive på Internett til maskinen du sitter ved. Avslutt ved å klikke på OK.
    Bildet kan inneholde: rektangel, font, skjermbilde, parallell, teknologi.

Emneord: OneDrive
Publisert 20. juni 2016 15:06 - Sist endret 22. mars 2023 10:53