Dette skjer med MS 365 og OneDrive når du slutter ved UiO

Alle studenter og ansatte mister tilgangen til MS 365 og OneDrive med UiO-innlogging når de slutter på UiO. Du må selv flytte det du har liggende på OneDrive, i Teams eller andre steder i MS365 før du slutter.

Du må installere Office på nytt

Vær oppmerksom på at Office-pakken du installerer fra MS 365 erstatter Office-programmer du allerede har på maskinen. Har du installert Office-programmene fra MS 365 med UiO-innlogging, må du installere Office på nytt fra en annen kilde når du ikke lenger jobber eller studerer ved UiO. Eventuelt kan du logge deg inn på Office 365 med en konto som har lisens, privat eller jobb.

Du må selv ta vare på dine filer

Hvis du har data eller filer i OneDrive eller Teams, må du ta vare på disse filene og dataene selv. Før du slutter på UiO må du enten flytte dem til en lokal disk, privat OneDrive, eller til en annen skytjeneste. Overføring av innhold før du slutter er ditt ansvar. Dataene vil ikke være tilgjengelig for deg etter at du har sluttet.

IT-hjelp, UiOs felles brukerstøttesenter, kan hjelpe deg hvis du lurer på hvordan du flytter data eller har andre spørsmål om dette. Husk at alle dokumenter og filer må flyttes før du slutter.

Publisert 2. feb. 2016 09:58 - Sist endret 7. mai 2024 12:37