English version of this page

Bli med på ny runde finansiering av tverrfaglige forskningsgrupper

UiO:Livsvitenskap finansierer i dag sju konvergensmiljø som jobber med store samfunnsutfordringer innen livsvitenskap relatert til helse og miljø/bærekraft. Ny søknadsrunde starter nå. Forskere fra alle enheter ved UiO er velkomne til å delta.

UiO:Livsvitenskap skal blant annet styrke kvalitet og samhandling i forskning. Det primære virkemiddelet for å nå målet er finansiering av konvergensmiljøer – tverrfaglige forskningsgrupper som skal løse store samfunnsutfordringer innen helse og miljø/bærekraft. 

Vil også ha forslag fra humaniora og samfunnsvitenskap

– Vi ønsker å få med forskere fra både medisin, naturvitenskap, humaniora og samfunnsvitenskap i søknadsprosessen. Jeg vil understreke at også forskere fra humaniora og samfunnsvitenskap kan være prosjektledere og bidra med egne ideer, sier Carl Henrik Gørbitz som er ny direktør for UiO:Livsvitenskap.

Påmelding innen 22. august

Påmeldingsfrist for forskere som vil delta i ny runde for finansiering av konvergensmiljø, er 22. august. Innen den tid må man registrere seg på den digitale møteplassen og melde seg på workshoper.

Av Norunn K. Torheim
Publisert 10. aug. 2018 09:34 - Sist endret 10. aug. 2018 09:52