English version of this page

Finansiering

• Provide summer research projects for a student in life science 13. des. 2017 09:40

UiO:Life Science will fund up to 20 summer research projects between April and October 2018 for students currently enrolled in a bachelor, master or relevant professional degree program at UiO. We are now seeking projects and invite you to apply for a student by providing a relevant project. The application deadline is extended to 25 February 2018.

Aktuelle saker

• forside_life_science_bilag_660 Livsvitenskapsbilag i Aftenposten 8. feb. 2018 11:18

I dagens bilag i Aftenposten kan du lese om UiOs nye innovasjonsprogram SPARK Norway og mye annet som skjer på livsvitenskapsfeltet både ved og utenfor UiO. Les bilaget og gjør deg klar til neste ukes Oslo Life Science-konferanse.

• spark_logo_broad Innovasjon ved UiO: Seks team klare for SPARK Norway 1. feb. 2018 13:14

Seks nye team tas opp i UiOs innovasjonsprogram SPARK Norway. De skal videreutvikle egne ideer innen helserelatert livsvitenskap slik at de kommer pasienter og samfunn til gode.

Forskningsaktuelt