English version of this page

Aktuelt

• Bildet kan inneholde: plakatøkt, plakat. Livsvitenskap: Avslutning for sommerstudentene 20. okt. 2021 12:25

I år har førtito studenter fått praktisk erfaring fra forskningsprosjekt med stipend fra UiO:Livsvitenskap. Avslutningen på årets sommerprosjekter ble feiret med presentasjoner, utstilling og prisutdeling 19. oktober.

• Bildet kan inneholde: sky, himmel, bygning, eiendom, anlegg. Statsbudsjettet 2022: Livsvitenskapsbygget realiseres 12. okt. 2021 11:35

Universitetet i Oslo er svært glad for at Livsvitenskapsbygget nå blir realisert. Det ble klart da regjeringen i dag la frem forslag til statsbudsjett for 2022. Bygget skal skape verdensledende forskning og nye arbeidsplasser.