English version of this page

Aktuelle saker

• 24_bygget_660 UiO:Livsvitenskap i 24 bilder fra 2018 14. des. 2018 08:22

I UiO:Livsvitenskap har vi hatt høy aktivitet innen både forskning, innovasjon og formidling i 2018. I tillegg har vi kommet i gang med de første tiltakene før studenter. Les om stort og smått fra året som har gått.

• speed_dating_3 Venter hard konkurranse om nye konvergensmiljø 20. nov. 2018 08:00

UiO:Livsvitenskap skal finansiere 5–6 nye tverrfaglige forskningsgrupper. Etter å ha lest de 41 prosjektskissene som kom inn i oktober, er direktør Carl Henrik Gørbitz sikker på det blir høy kvalitet på søknadene og hard konkurranse også i denne søknadsrunden.

Forskningsaktuelt

• marius_f_maurstad_hagen_660 Livsvitenskap: Studenter i full sving med forskningsprosjekter 18. juni 2018 14:32

I løpet av det neste halvåret skal 67 studenter jobbe på forskningsprosjekter med sommerstipend fra UiO:Livsvitenskap. Ved Naturhistorisk museum er bachelorstudenten Marius F. Maurstad allerede i full sving med sitt prosjekt. Han studerer biller på molekylnivå for å forstå hvordan klimaendringer påvirker utbredelse og evolusjon, og i verste fall utryddelse, av arter – drømmejobben ifølge ham selv.