English version of this page

12 des.
14:30, Kristen Nygaards hus, Store auditorium
16 jan.
14:30, TBA

Aktuelle saker

• tildelinger_aapen_utlysning_605_245 Tildelinger gjennom UiO:Livsvitenskaps åpne utlysning 19. nov. 2019 11:41

Kjernefasiliteter som skal posisjonere seg fram mot det kommende Livsvitenskapsbygget; Senter for bioinformatikk; The Lancet One Health Commision, som ledes av Senter for global helse; og HALOS (Hanseatic League of Science – interconnecting infrastructures for life science research and innovation) er noen av tiltakene som har fått støtte fra UiO:Livsvitenskap etter åpen søknad.

• biomakerspace_igem_660 Biomakerspace: Innovasjonsstipend til studenter som lager solceller av bakterier 18. okt. 2019 07:58

Studenter fra UiO som skal delta i den internasjonale konkurransen i syntetisk biologi, har fått støtte fra UiO:Livsvitenskap gjennom den nyetablerte biomakerspace-ordningen. Med dette er pilotfasen for ordningen i gang.