English version of this page

Finansiering

UiO:Livsvitenskap finansierer i dag sju konvergensmiljø – tverrfaglige forskningsgrupper som jobber med store samfunnsutfordringer innen livsvitenskap relatert til helse og miljø/bærekraft. Dette er flaggskipene for UiOs satsing på livsvitenskap. Ny søknadsrunde der vi skal finansiere 5–6 nye miljø, starter nå. Gå til hovedsiden for søknadsprosessen.

15 aug.
10:30, Arendal, UiOs skip MS Sunnhordland (plassering kommer)
15 aug.
19:00, Arendal, UiOs skip MS Sunnhordland
05 sep.
08:30, Sogn Arena, ground floor, Klaus Torgårds vei 3
19 sep.
08:00, Nationaltheatret, Publikumsfoajéen, Johanne Dybwads plass 1

Aktuelle saker

Forskningsaktuelt

• marius_f_maurstad_hagen_660 Livsvitenskap: Studenter i full sving med forskningsprosjekter 18. juni 2018 14:32

I løpet av det neste halvåret skal 67 studenter jobbe på forskningsprosjekter med sommerstipend fra UiO:Livsvitenskap. Ved Naturhistorisk museum er bachelorstudenten Marius F. Maurstad allerede i full sving med sitt prosjekt. Han studerer biller på molekylnivå for å forstå hvordan klimaendringer påvirker utbredelse og evolusjon, og i verste fall utryddelse, av arter – drømmejobben ifølge ham selv.