English version of this page

Aktuelle saker

• malik_stoelen_kontrakt_2_660 Studentinnovasjon innen livsvitenskap: UiO og Bayer bygger «biomakerspace» 12. feb. 2019 11:51

Universitetet i Oslo og Bayer AS har som mål å styrke norsk helsenæring og vil jobbe sammen om studentinnovasjon innen livsvitenskap. I forbindelse med Oslo Life Science-konferansen 11. februar signerte UiO og Bayer en intensjonsavtale. Et såkalt «biomakerspace» til det kommende livsvitenskapsbygget ved UiO er noe av det første partene skal samarbeide om.

• banner_oslo_life_science_blaa_m_dato_303 Bli med på Oslo Life Science-konferansen 11.–14. februar! 4. feb. 2019 08:02

Nå i februar arrangerer UiO:Livsvitenskap konferansen Oslo Life Science for fjerde gang sammen med en rekke andre institusjoner og bedrifter. Det blir fire dager med arrangement om helseforskning, helsenæring, miljøforskning og bærekraft for alle som er interessert i forskning, utdanning, innovasjon, næringsliv og politikk innen livsvitenskap.

Forskningsaktuelt

• marius_f_maurstad_hagen_660 Livsvitenskap: Studenter i full sving med forskningsprosjekter 18. juni 2018 14:32

I løpet av det neste halvåret skal 67 studenter jobbe på forskningsprosjekter med sommerstipend fra UiO:Livsvitenskap. Ved Naturhistorisk museum er bachelorstudenten Marius F. Maurstad allerede i full sving med sitt prosjekt. Han studerer biller på molekylnivå for å forstå hvordan klimaendringer påvirker utbredelse og evolusjon, og i verste fall utryddelse, av arter – drømmejobben ifølge ham selv.