English version of this page

Finansiering

• Helserelatert livsvitenskap: Søk om opptak til innovasjonsprogram 29. aug. 2018 14:17

SPARK Norway er et toårig innovasjonsprogram for å videreutvikle ideer fra helserelatert livsvitenskap, slik at de kommer pasienter og samfunn til gode. Forskere ved UiO og forskergrupper ved OUS og Ahus med UiO-tilknytning kan søke UiO:Livsvitenskap om å bli tatt opp i programmet. Søknadsfristen er 15. november.

19 sep.
08:00, Nationaltheatret, Publikumsfoajéen, Johanne Dybwads plass 1
20 sep.
12:00, Sogn Arena, ground floor, Klaus Torgårds vei 3

Aktuelle saker

Forskningsaktuelt

• marius_f_maurstad_hagen_660 Livsvitenskap: Studenter i full sving med forskningsprosjekter 18. juni 2018 14:32

I løpet av det neste halvåret skal 67 studenter jobbe på forskningsprosjekter med sommerstipend fra UiO:Livsvitenskap. Ved Naturhistorisk museum er bachelorstudenten Marius F. Maurstad allerede i full sving med sitt prosjekt. Han studerer biller på molekylnivå for å forstå hvordan klimaendringer påvirker utbredelse og evolusjon, og i verste fall utryddelse, av arter – drømmejobben ifølge ham selv.