Frokostmøte: Skjønnhet og avmakt i arbeidslivet

Hvordan påvirker utseendet vårt hvilke muligheter vi har på arbeidsmarkedet og vår sosiale status? 

Arrangementet er gratis og åpent for alle. Meld deg på via Nationaltheatrets nettsider. Der finner du også fullt program.

Vi serverer frokost fra kl. 07.30.

Frokostmøtet er et samarbeid mellom UiO og Nationaltheatret og er inspirert av forestillingen Cyrano som har premiere på Nationaltheatret 24. november. Cyrano de Bergerac er en uovervinnelig soldat, en kompromissløs poet, dramatiker og samfunnskritiker med upåklagelig moral, men utseende står i veien for hans lykke. 

Du møter Guro Løseth fra Psykologisk institutt ved UiO som har forsket på hva som skjer i hjernen vår når vi ser på vakre ansikter (nede til venstre), Bjørn Hatterud, kurator og skribent, forfatter av boken Mot Normalt (oppe til venstre), Lasse Hønsen, administrerende direktør i cut-e Norge som leverer arbeidspsykologiske tester til bruk i seleksjon og utvikling. Han har mastergrad i psykologi med spesialisering i arbeids- og organisasjonspsykologi fra UiO og er særlig opptatt av nøytral og rettferdig seleksjon (oppe til høyre) og Linn Stalsberg, ordstyrer og journalist (nede til høyre).

Arrangør

Nationaltheatret, UiO:Livsvitenskap og UiO:Realfag og teknologi
Publisert 25. okt. 2018 14:34 - Sist endret 6. nov. 2019 15:49