Hvordan melder jeg meg på seminarvarianten?

Påmelding til seminarvarianten skjer ved at du melder deg på en seminargruppe i StudentWeb. Seminarvarianten er i utgangspunktet forbeholdt programstudenter. Enkeltemnestudenter kan kun få plass dersom det er ledig kapasitet etter at programstudentenes påmelding er avsluttet.

Studenter på enkelte programmer, særlig profesjonsutdanningene, blir forhåndspåmeldt seminargrupper til Exphil. Hvis dette gjelder deg, vil du få egen informasjon om dette.

Frist for påmelding

Fristen for å melde seg til seminarundervisningen er i utgangspunktet torsdagen før undervisningsstart. Dersom det er ledig kapasitet etter dette, vil det i løpet av den første undervisningsuken være mulig å melde seg til grupper som først har oppstart i den andre undervisningsuken. For nøyaktige datoer, se semestersiden.

Bytte av gruppe

Ved ledig kapasitet kan du selv bytte gruppe i StudentWeb så lenge gruppene er åpne for påmelding. Absolutt siste frist for å bytte seminargruppe er fredagen i den første undervisningsuken.

Undervisningsopplegg

Seminarundervisningen er digital og foregår annenhver uke. Grupper som er nummerert 101, 102, 103 osv har oppstart i den første undervisningsuken og grupper som er nummerert 201, 202, 203 osv har oppstart i den andre undervisningsuken. Seminarundervisningen består totalt av syv ganger.

Se også:

Seminarvarianten: undervisning, obligatoriske aktiviteter og eksamen

Publisert 23. mai 2017 14:50 - Sist endret 21. aug. 2020 12:09