Undervisningsplan

DatoUndervises avStedTemaKommentarer / ressurser
08.01.2004  Aud 1 SB  Felles orienteringsmøte for kulturhistoriske emner  Kl. 10.15 - 12.00 
21.01.2004  Aud 1 HE  Felles gruppesamling  Kl. 16.15 - 18.00 
28.01.2004Inger Johanne Lyngø  Und.rom 1 GS  Ernæringsvitenskapens historie  Kl. 12.15 - 14.00 
04.02.2004Inger Johanne Lyngø  Und.rom 1 GS   Sult og appetitt i historien  Kl. 12.15 - 14.00  
11.02.2004Richard Gjems  Und.rom 1 GS   Gruppesamling  Kl. 12.15 - 14.00  
03.03.2004Ragnar Pedersen  Und.rom 1 GS   Det førindustrielle kostholdet  Kl. 12.15 - 14.00  
17.03.2004Richard Gjems   Und.rom 1 GS   Gruppesamling   Kl. 12.15 - 14.00  
21.04.2004Annechen Bugge  Und.rom 1 GS   Den norske middagen  Kl. 12.15 - 14.00  
28.04.2004Virginia Amlien  Und. rom 1 GS  "Eating out" - fremveksten av norsk restaurantkultur  Kl. 12.15 - 14.00 
05.05.2004Inger Johanne Lyngø  Und.rom 1 GS   Alternative kostholdsideologier - oppsummering  Kl. 12.15 - 14.00 avlyst, ny tid 12.mai  
12.05.2004Inger Johanne Lyngø  420 HW  Alternative kostholdsideologier - oppsummering   kl. 10.15 -12.00 
12.05.2004  Aud 1 GS  Felles gruppesamling  Kl. 12.15 - 14.00 
01.06.2004    Frist for mappeinnlevering  Kl. 14.00 
Publisert 6. mars 2005 13:00