om eksamen i in1060 våren 2020

Fakultetet har bestemt at alle eksamener skal vurderes med karakterene bestått / ikke bestått denne våren. Dette gjelder også in1060. Jeg synes det er synd fordi vi da ikke får premiert de gode prosjektene for deres innsats.

Det er ennå ikke bestemt hvor grensen for å bestå skal settes, og når Fakultetet har diskutert seg ferdig om dette skal jeg oppdatere evalueringskriteriene for emnet. Jeg kan derfor ikke si når de nye kriteriene kommer.

Individuell eksamen vil bestå av en del som inneholder spørsmål om pensum (pluss en del om bruk av teori og en del om refleksjon over eget prosjekt). Eksamen blir altså helt lik som tidligere år, men med litt andre spørsmål og med et unntak: De som har diskutert og svart på pensumspørsmål gjennom semesteret og har fått signatur av gruppelærer, kan legge ved disse i sin individuelle besvarelse og bruke mer tid og plass på refleksjon over teori og eget prosjekt. Den individuelle eksamensoppgaven blir publisert 18. mai, som tidligere annonsert, mens krav til grupperapporten (gruppeeksamen) allerede er publisert og fortsatt gjelder. 

Jeg har som mål at in1060 skal gå så normalt som mulig slik at studentene oppnår samme læringsmål som tidligere og senere studenter, og kan sammenlikne sin kompetanse med deres.

--Tone

 

Publisert 3. apr. 2020 15:58 - Sist endret 3. apr. 2020 15:58