Husk innleveringsfristen 14. september

I løpet av denne uken bør du ha kommet til kapittel 7, og siste frist for å levere oppgaver fra kapitlene 1, 2 og 3, er i morgen, fredag 14. september.

Husk at vi har laget en anbefalt studieprogresjon. Det er ikke nødvendig at du følger denne, men det er viktig at du arbeider jevnt slik at du rekker å komme gjennom alt før eksamen. En annen grunn til at det er viktig å holde tempoet oppe, er at vi har satt opp tidsfrister for når du kan levere oppgaver og få dem rettet. På siden med innleveringer finner du en oversikt og innleveringsoppgavene og -fristene.

Nettkurset blir også stadig oppdatert. Hvis du finner feil eller har forslag til forbedringer, send en e-post til rantonse@ifi.uio.no. Husk forresten at nettkurset kun er et supplement til læreboken, og at det er boken som er pensum.

For dere som vil, inviterer vi også frivillige fredagstreff der du kan treffe andre IN1150-studenter og en eller flere rettere/orakler/kursansvarlige. Dette er et fint sted for å jobbe med oppgaver sammen med andre studenter og få hjelp med faglige spørsmål. Neste fredagstreff er i morgen kl. 14.15 i Seminarrom Caml (rom nr 3438) i 3. etasje i Ole-Johan Dahls hus.

Lykke til videre!

Publisert 13. sep. 2018 09:32 - Sist endret 13. sep. 2018 09:37