Digital eksamen i ECON1210

Dette semesteret arrangeres det digital eksamen i dette emnet, på stasjonær data (IKKE på egen bærbar pc).

Du kan finne mer informasjon om hvordan digital eksamen foregår og om systemet Inspera via lenker på emnesiden under "Digital skoleeksamen". Vi anbefaler deg sterkt å se på disse nettsidene, samt å teste Inspera demo, i god tid før eksamen.

Slik gjør du:

  1. Klikk på lenken "Les mer om digital skoleeksamen" på emnesiden.
  2. Klikk på fanen "1. Digital skoleeksamen på stasjonær datamaskin"
  3. Klikk "Digital skoleeksamen i Silurveien 2: Se veiledning"
  4. Demo Inspera
  5. Klikk "Logg på Inspera"
  6. Logg inn med brukernavn og passord
  7. Gå inn i "Demoprøver"

 

Hva er digital tegning og Scantron?

Det er ikke all matematikk /ligninger/formler o.l. som er like lett å lage i Inspera per nå. Inspera er stadig i utvikling, så det er mulig at dette forbedres på sikt, men per i dag er dette løsningen.

Såkalt digital tegning gjøres på spesialark som du får utlevert på eksamensdagen. Her er en nyttig nettside med informasjon om hvordan du bruker disse arkene.

Husk at det ikke er et krav om at du bruker dette, det er kun hvis du ønsker det eller må det for å løse oppgaven. Det er ment å være et supplement til å skrive på data i Inspera-systemet.

Som videoen viste så skal arkene leveres til eksamensvakt når du er ferdig. Etter eksamen vil arkene dine bli skannet i en spesiell skanner - Scantron. Den unike koden din gjør at det skannede arket ditt legges direkte inn i besvarelsen din i Inspera, samt til riktig oppgave.

 

Har du flere spørsmål? Ta kontakt med SV-info

 

 

Publisert 31. jan. 2018 13:50 - Sist endret 23. mai 2018 09:42