Digital eksamen i ECON1220

Dette semesteret arrangeres det digital eksamen i dette emnet, på stasjonær data (IKKE på egen bærbar pc).

Du kan finne mer informasjon om hvordan digital eksamen foregår og om systemet Inspera via lenker på emnesiden under "Digital skoleeksamen". Vi anbefaler deg å se på disse nettsidene, samt å teste Inspera demo, i god tid før eksamen.

Slik gjør du:

  1. Klikk på lenken "Les mer om digital skoleeksamen" på emnesiden.
  2. Klikk på fanen "1. Digital skoleeksamen på stasjonær datamaskin"
  3. Klikk "Digital skoleeksamen i Silurveien 2: Se veiledning"
  4. Demo Inspera
  5. Klikk "Logg på Inspera"
  6. Logg inn med brukernavn og passord
  7. Gå inn i "Demoprøver"

 

Hva er digital tegning og Scantron?

Det er ikke all matematikk /ligninger/formler o.l. som er like lett å lage i Inspera per nå. Inspera er stadig i utvikling, så det er mulig at dette forbedres på sikt. Men per i dag er løsningen på dette Scantron.

Du får utdelt spesielle ark hvor du skal fylle ut en unik kode. Du får koden når du er pålogget under eksamen i Inspera. Det er en unik kode per ark. På arket skriver du det det vil (f.eks. en ligning) med vanlig penn. Resten av oppgaven som er vanlig tekst kan du skrive på pc i Inspera.

Når eksamen er ferdig leverer du arkene du har brukt til eksamensvakten. Eksamensvakten skanner arkene dine i en spesiell skanner - Scantron. Den unike koden gjør at det skannede arket ditt legges direkte inn i besvarelsen din i Inspera, samt til riktig oppgave.

Her finner du omslaget hvor du legger arkene dine før du leverer disse til eksamensvakten. Her er det en liten instruks på hvordan du bruker arket og fyller inn koden.

 

Har du flere spørsmål? Ta kontakt med SV-info

Publisert 7. aug. 2017 13:48 - Sist endret 7. aug. 2017 13:48