Om seminar

Seminaropplegg

Høsten 2021 tilbyr vi seminarundervisning for emnet PED1001. Seminarene holdes av Phd studenter ved insitutt for pedagogikk. Seminarene er temabasert og info om tema for seminar, hva som kreves av forberedelse til seminar og påmelding til seminar vil ligge i Canvas. I seminarene vil du få muligheten til å diskutere faglige tekster, være med på gruppearbeid og mye mer.

Krever forberedelse

Det er frivillig å delta i seminar, men for å få best mulig utbytte av seminaret er det viktig at du møter forberedt uansett om du møter til fysisk eller digital variant av seminaret.

Temaet for seminaret og hva som kreves av forberedelse vil bli lagt i Canvas i forkant av seminaret.

Fysisk og digitalt

Seminarene blir holdt digitalt gjennom zoom og ved fysisk oppmøte på angitt rom på Helga Engs hus. Seminarene som holdes fysisk vil være maks 15 studenter pr gruppe. Vi vil også tilby en digital seminargruppe for hvert tema. Zoomlenke til denne gruppen vil bli lagt i Canvas.

Påmelding til seminar

Du må selv melde deg til hver seminargang. Du kan selv avgjøre om du ønsker å melde deg til seminar basert på temaet. Du finner mer info om hvordan du melder deg til hver seminargang i Canvas. 

Dato og klokkeslett for seminarene vil ligge i Canvas.

Publisert 15. aug. 2021 16:54 - Sist endret 15. aug. 2021 17:00