Jobb og videre studier

Utdanningen gir deg faglig bredde og dybde som gjør deg attraktiv i arbeidsmarkedet, særlig hos selskaper som utvikler avanserte materialer. Dette kan være innen batterier, solceller, hydrogen- og informasjonsteknologi, men også miljøvennlig prosessindustri. Utdanningen gi deg dessuten godt grunnlag for å jobbe med nanomedisin, som rådgiver i det grønne skiftet eller som lærer.

Jobbmuligheter

Kandidater vi har utdannet de siste årene, jobber for eksempel hos Morrow, Cenate, Vianode, Yara, Equinor, SINTEF, IFE (Institutt for Energiteknikk), DNV (Det Norske Veritas), Jotun, Kripos, Aker Solutions, Olje- og energidepartementet, Miljøverndepartementet, Bellona, Cowi, eller som lærer.
 

Intervjuer med tidligere studenter i jobb

 

  • Ida viser fram batterimateriale Ida jobber med batterier

    For Ida Christensen var veien til drømmejobben kort. Hun begynte å jobbe som batteri-ingeniør i Vianode dagen etter at hun fullførte mastergraden.

  • Halvard på laben med verneutstyr. holder opp en solcelle. Halvard utvikler morgendagens solceller

    Solcelleforsker Halvard Haug jobber med teknologiutvikling og grunnforskning, og bidrar til at fornybar energi snart blir billigere og mer effektiv.

Les flere karriereintervjuer

Videre studier

Etter fullført bachelorgrad er du allerede klar for arbeidslivet, men du er også forberedt for en mastergrad hos oss på UiO:

I tillegg er graden kvalifiserende masterprogrammer på andre institusjoner, som NTNU.


Fra studier til jobb

Karrieresenteret bistår deg underveis i studietiden med:

  • Kompetansekartlegging og karriereveiledning
  • CV, søknad og jobbintervjuet

Din karriere – fra studier til jobb

Publisert 7. nov. 2022 10:23 - Sist endret 7. nov. 2022 11:27