Utvekslingsavtale mellom University of Brighton og Institutt for filosofi, ide- og kunsthistorie og klassiske språk

Kan du tenke deg å tilbringe tid i et av de sterkeste forskningsmiljøene på design i Europa? Er du interessert i nyanserte kunst-og kulturhistoriske perspektiver på design? Da kan kystbyen Brighton være noe for deg, kun en knapp times togtur fra London!  Miljøet er svært internasjonalt og sosialt.

I tillegg slipper du å betale skolepenger, og får på toppen et ekstra stipend på 2000-2500,-  per måned.

BREXIT:

Storbritannia går etter planen ut av EU i 2019. Det er knyttet stor usikkerhet til utfallet av forhandlingene mellom Storbritannia og EU, noe som igjen kan ha konsekvenser for Storbritannia sin deltagelse i Erasmus+-programmet. Vi anbefaler alle UiOs studenter som ønsker å studere i Storbritannia, om å snakke med internasjonal koordinator på institutt eller fakultetsnivå for mer informasjon og mulige alternativer.

Hvem kan søke?

Dette er en eksklusiv utvekslingsavtale for deg som ønsker å studere designhistorie og/eller visuell og materiell kultur i et av verdens ledende forsknings- og undervisningsmiljøer innen feltet.

Kunsthistoriestudenter kan få godkjent disse som de valgfrie emnene i fordypningen i kunsthistorie, i tillegg til frie emner.

Studenter som ønsker å søke på denne avtalen må i tillegg til å ha registrert søknad i søknadsweb være i kontakt med internasjonaliseringskoordinatoren på IFIKK.

Hvilke emner kan jeg ta?

Du tar emner i kunsthistorie/designhistorie.Undervisningen er mer seminarbasert, og du får dermed mye oppfølgning, god veiledning og også trening i presentasjon - ideelt for deg som skal holde omvisninger både for norske og utenlandske grupper.

30 ECTS/studiepoeng tilsvarer 60 UK credits. Normalt tar studenter 3 emner à 20 UK credits.

Hvor lenge varer semesteret?

Vårsemesteret: januar - juni

Hva koster det?

Denne erasmusavtalen krever ingen skolepenger, og gir i tillegg månedlig stipend på ca 2500.

Slik søker du

Du søker på utvekslingsavtalen gjennom SøknadsWeb. Fristen er 15. februar/15. september.

Slik søker du

Logg på Søknadsweb

Om universitetet

Land

Storbritannia

By

Brighton

Nettside

http://www.brighton.ac.uk/


Alle avtaler med dette universitetet

Fakta om avtalen

Avtaletype

Erasmus+

Studienivå

Bachelor

Avtaleeier

Institutt for filosofi, ide- og kunsthistorie og klassiske språk