Utvekslingsavtale mellom Uppsala universitet og Institutt for kulturstudier og orientalske språk

Högskolen på Gotland ble etablert i 1998, og fusjonerte med Uppsala universitet i 2013. Selve campus ligger i hansabyen Visby mellom småbåthavna og Almedalen, midt i det som er et av Sveriges bidrag til the World Heritage List.

Campus Gotland sine nettsider

Hvem kan søke?

Studenter skal ha avlagt 60 studiepoeng ved UiO før avreise og det er krav om karakteren C i snitt i den relevante 80-gruppen.

Kun bachelor- og masterstudenter i kulturhistorie kan søke om utveksling på denne avtalen. Avtalen gjelder for 5 studenter i 5 måneder.

Språk

Svensk og engelsk.

Hvilke emner kan jeg ta?

For å oppfylle kravene til 30 studiepoeng pr. semester må man ta emner tilsvarende 30 ECTS. Egne regler gjelder for masterstudenter.

Avtalen gjelder humanistiske fag. Se UU - Gotlands emnekatalog, for en ide om hvilke emner du kan ta.

Hvor lenge varer semesteret?

Studieåret er delt inn i to semester. Høstsemesteret varer fra begynnelsen av september til slutten av januar. Vårsemesteret varer fra slutten av januar til slutten av juni.

Bolig

Uppsala universitet skaffer bolig til utvekslingsstudenter som reiser gjennom formelle utvekslingsavtaler. Studentene må fylle ut Housing Application Form, og vil få informasjon om dette sammen med opptaksbrevet. Akademihotellet (University Housing Office) er ansvarlig enhet for boligformidlingen til utvekslingsstudentene.

Campus Gotland kan ikke garantere bolig for samtlige studenter, men skolen arrangerer midlertidig bolig mens du får hjelp til å finne en permanent plass å bo. Boliger som om sommeren leies ut til turister, kan i semesteret leies av studenter. Alle boliger er i sykleavstand fra sentrale Visby.

Slik søker du

Du søker på utvekslingsavtalen gjennom SøknadsWeb. Fristen er 15. februar/15. september.

Slik søker du

Logg på Søknadsweb

Om universitetet

Land

Sverige

By

Uppsala

Nettside

http://www.uu.se/


Alle avtaler med dette universitetet

Fakta om avtalen

Avtaletype

Erasmus+

Studienivå

Bachelor og Master

Avtaleeier

Institutt for kulturstudier og orientalske språk