Henvendelser gjort med Live Chat eller UiOs chatbot blir lagret i 45 dager. Veiledningen viser hvordan du kan laste ned en kopi av samtalen og evt. slette den.
Øverst i chattevinduet kan du klikke på spørsmålstegnet for å få opp en meny.
I denne menyen kan du velge å Laste ned samtalen og/eller Slette samtalen. I tillegg finner du en lenke til UiOs personvernserklæring for tjenesten.