Oppsett av e-post og kalender på iOS-enheter

Merk: Denne tjenesten krever tofaktorautentisering (sikker pålogging). Les mer om oppsett og bruk av tofaktorautentisering på UiO.

Ikke røde data på privat mobiltelefon

Hvis du sender eller mottar e-post med informasjon som kategoriseres som røde data, kan du ikke synkronisere UiO-e-post til privat mobiltelefon. Se Klassifisering av data og informasjon for informasjon om hva som er røde data og se Lagringsguiden, merknad 2 for punktet som slår fast at røde data ikke kan synkroniseres til privat telefon.

Slik setter du opp UiO-e-post på privat telefon:

Veiledningen nedenfor viser hvordan du setter opp UiOs e-posttjeneste på din private iPhone eller iPad. iPhone og iPad kjøpt av UiO har automatisk oppsett av e-post.

1. På telefonen/iPad, gå til Innstillinger Bildet kan inneholde: hjul, bildekk, font, sykkeldel, kant. ,  og velg Mail –> Kontoer
  2. Trykk på "Legg til konto" og velg Microsoft Exchange.
  3. Fyll ut E-postadressen din. (Viktig! Bruk formen [ditt brukernavn]@uio.no)
    Gi kontoen en passende beskrivelse, klikk Neste, og velg logg på

4. Du vil bli sendt til tofaktorautentifisering. Følg instruksjonene. (Les mer om oppsett og bruk av tofaktorautentisering på UiO.
  5. I det siste vinduet velger du hvilken informasjon du ønsker å synkronisere mot UiOs Exchange-server. Klikk Arkiver for å avslutte.
Publisert 26. okt. 2016 08:44 - Sist endret 27. nov. 2023 10:12