Oppsett av e-post og kalender på en iOS-enhet

Veiledningen viser hvordan du steg-for-steg setter opp UiOs e-posttjeneste på din private iPhone eller iPad.

iPhone og iPad kjøpt av UiO  får Exchange automatisk satt opp.

1. Gå til Innstillinger, velg Mail, og deretter Kontoer. Velg Legg til konto.Skjermbildet viser ikonet av Innstillinger på iPhone

2. Fra menyen som kommer opp velger du Microsoft Exchange.

Skjermbilde av Legg til konto, hvor en velger Microsoft Exchange
  3. I feltet E-post skriver du ditt brukernavn@uio.no. Gi kontoen en passende Beskrivelse.

Skjermbilde av hvordan en setter opp Exchange på iPhone

Klikk deretter Neste og Logg på.

4. Skriv inn ditt passord

Skjermbildet viser feltet hvor du skriver inn ditt passord for Exchange-oppsettet

5. Skriv inn:
    Tjener mail.uio.no
    Domene - uio.no
    Brukernavn - ditt brukernavn

6. Skjermbilde av innstillinger for Exchange-tjener

7. I det siste vinduet velger du hvilken informasjon (og apper) du ønsker å synkronisere mot UiOs Exchange-server.

Skjermbilde av hvilken informasjon en ønsker å synkronisere med Exchange (E-post, Kalender, Kontakter, Notater og Påminnelser)

Avslutt oppsettet med å klikke på Arkiver.
Publisert 26. okt. 2016 08:44 - Sist endret 30. juni 2022 09:32