Beregninger, tungregning, HPC på NREC

NREC er en sky-infrastruktur der du kan blant annet kan bestille et prosjekt som er satt opp for å bruke HPC (tungregning/beregningskraft). Når du har et HPC-prosjekt på NREC, kan du utføre beregninger på datasett som du også oppbevarer på samme server. Du kan gi andre FEIDE-brukere tilgang til dataene og prosjektet, så NREC er godt egnet for prosjekter der du samarbeider med andre i sektoren.

Alle med brukernavn og pasord på UiO kan bestille prosjekt på NREC, og ressursene du trenger oppgir du i bestillingsskjemaet. Du administrerer ressursene fra et web-basert dashboard, et kommandolinjegrensesnitt eller et REST-basert API, alt etter hva du har behov for og er komfortabel med.

Publisert 6. mai 2022 14:51 - Sist endret 9. mai 2022 13:08