Versjonshistorikk i Office-apper

Når man arbeider i et Office-program og automatisk lagring er skrudd på, blir det oppbevart versjoner av dokumentet som du kan gjenopprette, i stedet for å lagre en kopi i ettertid.

Se versjonshistorikken

1. Klikk på filnavnet, så Version History.
  2. Det åpner seg så et vindu på høyre side som heter Version History hvor du kan åpne tidligere versjoner av filen.
    Bildet kan inneholde: rektangel, font, parallell, skjermbilde, nummer.
  3. Her er det mulig å sammenligne filen du jobber i og den tidligere versjonen ved å trykke på knappen Compare. Restore gjenoppretter den tidligere versjonen.
    Bildet kan inneholde: font, rektangel, merke, logo.

Skulle du ombestemme seg, gjentar du prosessen og velger versjonen fra før du gjenopprettet.

Publisert 5. juli 2021 13:27 - Sist endret 18. juli 2023 10:16