Bruk VDI med tofaktorautentisering

Du må autentisere deg med en app på telefonen din for å logge inn. Hvis du ikke har satt opp tofaktorautentisering, må du gjøre det først. Se veiledninger for oppsett av tofaktorautentisering.

1. Åpne VMware Horizon-klienten og koble til view.uio.no.

velg server

2. En nettleser åpnes, og du blir spurt om hvilken konto du ønsker å logge på med. Skriv inn/velg ditt brukernavn@uio.no.

Velg din konto

3. Skriv inn passordet ditt.

Skriv inn brukernavn og passord

4. Åpne mobiltelefonen din, og skriv inn koden fra autentiseringsappen du bruker.

Skriv inn kode

5. Dersom du ønsker å redusere antall ganger du blir spurt om påloggingsinformasjon kan du velge Yes i dette vinduet.

Velg "Stay signed in"

6. Du er nå logget inn, og tjenesten er klar til bruk.

Publisert 5. okt. 2022 12:01 - Sist endret 14. nov. 2022 12:38