Hvordan abonnere på timeplaner

Du kan abonnere på timeplaner fra UiO til din egen kalender dersom du har undervisning.

for-ansatte kan du abonnere på din personlige timeplan dersom du underviser. Tjenesten vil automatisk finne hva du har undervisning i hvert semester og oppdatere abonnementet ditt i henhold til det. Du trenger med andre ord kun å sette abonnement én gang.

Du kan også abonnere på timeplanen for ett og ett emne fra semestersiden. Da velger da hvilke timeplaner du vil abonnere på hvert semester.

Slik abonnerer du på timeplaner

• Klikk på lenken "Abonner på denne timeplanen"
  • Dersom du velger "Legg til i kalender" vil din lokale kalender åpne seg automatisk
  • Dersom du ikke har en kalender som åpner seg, kan du sette markøren i nettadressefeltet hvor kalenderlenken står. Den blir da bli markert slik at du kan kopiere den og lime den inn i din lokale kalender.
  • Se dokumentasjon for hvordan vise en annen kalender i Outlook (Lim lenken inn i "From internet")

Navnet på kalenderen starter med  "http://for-ansatte.uio.no".

Ved å bruke en lokal kalender på enheten kan du som oftest via innstillinger selv bestemme hvor ofte kalenderen skal synkroniseres med for-ansatte.

Abonnere på kalender i Google kalender

Grunnet problemer med ustabilitet rundt oppdateringer og problemer med å legge den til, anbefaler vi ikke bruk av Google kalender for å abonnere på timeplaner. Dersom du ønsker å bruke Google kalender, er det viktig at du legger lenken til kalenderen inn under "Andre kalendere" i Google-kalenderen.

Erfaringsmessig blir Google kalender oppdatert ca 3 ganger i døgnet.

Abonnere på kalender i Outlook Web App

• Logg deg inn på mailen din hos UiO via mail.uio.no
  • Trykk på Kalender oppe til høyre
  • I menyen til venstre, høyreklikk på "Andre Kalendere", og så på "Åpne kalender"
  • Lim inn lenken under "Internett-kalender" og klikk "åpne"

Hjelp og brukerstøtte

Har du problemer med å abonnere kan du kontakte it-support@uio.no.

Publisert 30. nov. 2015 11:47 - Sist endret 25. mai 2022 10:50