Kommende arrangementer

Tid og sted: 17. aug. 2018 12:15, Forum, Forskningsparken

Master Samiksha Koirala ved Institutt for medier og kommunikasjon vil forsvare sin avhandling for graden philosophiae doctor (ph.d.): Gender representations in the Nepali press during pre-conflict, conflict and post-conflict periods

Tid og sted: 24. aug. 2018 13:15, Gamle festsal, Domus Academica, sentrum

Master Ylva Frøjd ved Institutt for lingvistiske og nordiske studier vil forsvare sin avhandling for graden Philosophiae Doctor (ph.d.): "Hvem bryr seg?" Global solidaritet og skyld i Operasjon Dagsverks materiell.

Tid og sted: 14. sep. 2018 12:00 - 15:00, Sámi allaskuvla/Samisk høgskole i Kautokeino (Guovdageaidnu), rom Sáhkaskáidi, U1_080

Lovisa Mienna Sjöberg vil forsvare sin avhandling for graden ph.d. under Det teologiske fakultet: , "Att leva i ständig välsignelse – en studie av sivdnidit som religiös praxis ".