English version of this page

Forskningsarrange­menter

Kommende arrangementer

Bilde av Steinar Holden på NRK
Tid og sted: 15. apr. 2020 09:0010:15, Zoom

En ekspertgruppe ledet av økonomiprofessor Steinar Holden overleverte før påske en rapport om de samfunnsøkonomiske effektene av smittevernstiltakene i Norge.  Økonomisk institutt inviterer til Webinar og debatt om økonomien i koronakrisetider.

Henter forslag fra Google
Tid og sted: 15. apr. 2020 13:15, Zoom

Doctoral candidate Olja Dordic at the Department of Physics, Faculty of Mathematics and Natural Sciences, is defending the thesis

"Charged dihadron azimuthal correlations in pp and Pb-Pb collisions, measured with the ALICE detector"

for the degree of Philosophiae Doctor.

Tid og sted: 15. apr. 2020 17:0019:00, Undervisningsrom 1, Georg Sverdrups hus

SPARK Norway Educational Forum are monthly open meetings organized by UiO:Life Science and SPARK Norway partners.

Poster for arrangementet
Tid og sted: 16. apr. 202017. apr. 2020, Domus Medica, Gaustad

WE REGRET TO ANNOUNCE  THAT THE 4th OSLO EPIGENETICS SYMPOSIUM IS POSTPONED. THIS IS PART OF UNIVERSITY OF OSLOS INTERVENTION TO COMBAT COVID19.

The meeting will be held at a later timepoint and will be announced in due time.

All registered participants, sponsors and invited speakers will be contacted by the organisers between 12th and 13th of March.

Bildet kan inneholde: hvitkrage-arbeider, business, offisielt.
Tid og sted: 16. apr. 2020 10:1515:00, Zoom

Cand. polit Janne Henriette Ingarsdotter Helgesen ved Institutt for Kriminologi og rettssosiologi og Politihøgskolen i Oslo vil forsvare sin avhandling for graden Phd: Straff og velferd i fangebehandling av rusmiddelbrukere. En kvalitativ analyse av empowerment og samarbeid i norske rusmestringsenheter