English version of this page

Forskningsarrange­menter

Kommende arrangementer

Bildet kan inneholde: grønn, tekst, font.
Tid og sted: 12. aug. 2020 16:0016:30, Direkte fra Universitetsplassen

Med Hilde Sandvik, programleder for podkasten Norsken, svensken og dansken, Sunniva Engh, førsteamanuensis i historie ved UiO:Norden, og Malcolm Langford, professor ved Det juridiske fakultet (UiO)

Profilepicture of Hedda Johannesen
Tid og sted: 14. aug. 2020 14:00, Zoom

Doctoral candidate Hedda Johannesen at the Department of Biosciences will be defending the thesis "Unmasking the Assassin— A structural and functional analysis of the anti-tumour antibody 14F7: providing new insight into the NeuGc GM3 binding mechanism" for the degree of Philosophiae Doctor.

Tid og sted: 17. aug. 2020, Os, Bjørnafjorden Hotell

The University of Bergen, the Norwegian University of Science and Technology  and the University of Oslo have the pleasure of inviting all PhD-students working within the fields of energy to the 2020 interdisciplinary summer school on flexible energy systems.

Tid og sted: 17. aug. 2020 12:15, Zoom

MSc Xiangfu Zhong at Institute of Clinical Medicine will be defending the thesis “Improving the understanding of mammalian microRNAs: from annotation, isomiR and function” for the degree of PhD (Philosophiae Doctor).

Tid og sted: 17. aug. 2020 13:00, Zoom

Cand.med Nils Eide at Institute of Clinical Medicine will be defending the thesis “Micrometastasis in uveal melanoma-relevance for dormancy” for the degree of Dr.Philos (Doctor Philosophiae).