Mine køer

I "Mine køer" kan du logge deg inn og ut av alle køer som brukeren din er medlem av.

Kan du ikke logge deg på en UiO-mobil, vil du ikke se noe internnummer i innloggingsvindu.

Logge inn på kø

1. Logg inn i ukomm.
  2. Sett hake i boksen på den køen du skal logge deg inn på.
  3. Velg intern-/mobilnummer som du skal logge inn i køen. Gjelder bare de som kan logge seg inn på en UiO-mobil.
  4. Logg inn i kø ved å klikke "Lagre".

Logge ut av en kø

1. Fjern hake i boks på den kø du skal logge deg ut av.
  2. Logg ut av kø ved å klikke "Lagre".

Brukerkontroll

Under "Du kontrollerer" kan du bytte telefonbruker du administrerer i ukomm.

NB! De fleste kan bare administrere sin egen bruker.

Administrere annen bruker

1. Klikk på "Du kontrollerer" øverst til høyre i ukomm. Her ser du alle telefonbrukere du kan administrere.
  2. Klikk på den brukeren du vil administrere.

Kontakt telefontjenesten om du trenger administratortilgang til en telefonbruker.

Publisert 6. feb. 2017 14:10 - Sist endret 29. aug. 2018 12:45