English version of this page

Utstilling av sommerprosjekter - stem på beste plakat

Nå kan du se sommerstudentenes utstilling i kjelleren på Georg Sverdrups hus. Og bli med på å stemme frem den beste plakaten.

Bildet kan inneholde: reklame, plakat.UiO:Livsvitenskap tilbyr studenter muligheten til å delta i forskningsprosjekter gjennom sommeren. Sommerprosjektene skal gi studentene praktisk erfaring med reell forskning som tar for seg en samfunnsutfordring innen helse eller miljø. At studentene skal få innsikt i tverrfaglig forskning er også et ønske.

Som en del av sommerprosjektet, blir studentene bedt om å lage en plakat som presenterer prosjektet de har jobbet med. Utstillingen er et resultat av studentenes arbeid.


Stem på beste plakat

Nå kan du være med å stemme frem beste plakat. Plakaten som får flest stemmer, vinner prisen for den mest populære plakaten. I tillegg kårer en fagjury beste akademiske plakat.

Husk å ta turen innom Georg Sverdrups hus innen 20. oktober for å se plakatene i utstillingen. Avstemmingen lukker kl 14.00. 
 

Mer om sommerprosjektene

En av oppgavene til UiO:Livsvitenskap er å rekruttere, utdanne og utvikle talenter. Tiltaket med sommerprosjekter for studenter er en del av dette arbeidet. Sommerprosjektene annonseres som regel rundt årsskiftet.

Publisert 14. okt. 2020 16:02 - Sist endret 14. okt. 2020 16:03