English version of this page

Nyhetsbrev fra UiO:Livsvitenskap oktober 2018

Livsvitenskapsbygget

• Følger opp bygget på statsbudsjettet for 2019
    I forslag til statsbudsjett for 2019 som regjeringen la fram 8. oktober, finner vi 383 millioner kroner i bevilgning til bygget.

• Omfattende brukermedvirkning i byggeprosjektet
    Bygget er godt inne i detaljprosjekteringsfasen. Dette er en omfattende prosess hvor studenter og ansatte får komme med innspill til utforming av areal og utstyr. UiO åpner nå også for at eksterne aktører får komme med innspill. Hold av 14. november til innspillskonferanse for eksterne aktører og 23. november til allmøte for UiO-ansatte.

Utlysninger

Arrangement med støtte fra UiO:Livsvitenskap​​​

Annet nytt

• Styrelederen blogger om nobelpriser med kobling til livsvitenskap
    Årets Nobelpriser i Fysiologi eller medisin, i Fysikk og i Kjemi har alle til felles at de gis for forskning som faller inn under, eller benyttes innen livsvitenskap, skriver styreleder Finn-Eirik Johansen i sin blogg på Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet der han er forskningsdekan.

• Nytt bioinformatikksenter oppe og står med støtte fra UiO:Livsvitenskap

• UiO:Livsvitenskap har støttet opprettelsen av Senter for bioinformatikk ved UiO fordi såkalt computational life science med analyse og modellering av store datamengder  er viktig både for fagområdet generelt og for virksomheten som skal foregå i livsvitenskapsbygget når det står klart i 2024.

Symbol UiO:Livsvitenskap

Meld deg på nyhetsbrevet

Følg UiO:Livsvitenskap på Twitter.

Personvernerklæring UiO:Livsvitenskaps nyhetsbrev

Av Norunn K. Torheim