Rombestilling ved sykehusene

Her finnes lokalene som Institutt for klinisk medisin bruker til undervisning, disputaser, foredrag og møter ved sykehusene. Du finner også hvordan du går frem dersom du ønsker å booke rom ved instituttet.

Store auditorium, Rikshospitalet (Foto: Nettredaksjonen, Klinmed)

De ulike undervisnings- og møtelokalene er delt mellom UiO og OUS/Ahus: Både instituttet og sykehusene har bruksrett til rommene. Arrangementene skal være i regi av enten UiO eller OUS/Ahus.

Reservere

Du kan ikke booke rommene selv, men må kontakte korrekt bookingansvarlig.

Reservasjoner som er gjort av andre enn våre bestillingsansvarlige blir slettet.

Sperrefrist

Ved alle undervisningslokaler har medisinutdanningen fortrinnsrett. Før andre uken i juni og desember er det ikke mulig å booke for påfølgende semester: Da er det sentrale bookingsystemet låst for alt annet enn undervisningsaktiviteter.

Det er mulig å sende inn henvendelse til bookingansvarlig før sperrefristen. Alle henvendelser behandles i innkommende rekkefølge. Bekreftelse på booket rom får du så snart som mulig etter sperrefristens utløp.

Finn frem

Klinmeds undervisningsrom er spredt rundt på flere universitetssykehus. Nedenfor finner du oversikt over adresse, kart og veiviser til de fire universitetssykehusene hvor Klinmed leier ut auditorier, seminar- og møterom:

Publisert 26. mars 2015 12:33 - Sist endret 22. juni 2016 11:35