English version of this page

Silurveien 2

Silurveien 2 ligger på Ullern og er vanligvis stedet for de fleste eksamener ved UiO.

Finn fram

Klikk i kartet eller bruk søkefeltet i Mazemap for å finne veien til det rommet eller stedet du skal være. Mazemap lager et forslag til en rute du kan følge for å komme deg dit du skal.

 

Eksamensgjennomføring

Hvert år tar ca 55 000 studenter skoleeksamen i Silurveien. Eksamen gjennomføres både digitalt og på papir. Alle plassene i Silurveien er utstyrt med stasjonære maskiner, og det er ikke nødvendig å ha med seg egen PC. 

Åpent Hus i Silurveien

Dato for åpent hus våren 2023 kommer. 

Kun inngangene på baksiden av bygget skal brukes

UiO har eksamenssaler i 3.etg bygg B,C og D og 4.etg bygg C og D. Sjekk i Studentweb hvilken sal du skal sitte i før du kommer til eksamen. Når du kommer til Silurveien 2 kan du følge skilting til riktig inngang.

Dørene inn til salene åpner 45 minutter før eksamenstart,  og du må vente utenfor bygget til dørene til salene åpnes

Skal du sitte på enerom eller mindre sal?

Studenter som har fått innvilget enerom eller skjermede plasser skal sitte i sal 4C. Hvis du skal ha eksamen i sal 4C benytter du inngangen mellom C/D. NB! Det gjelder ikke studenter som har fått innvilget skjermvegg. 

Har du mistet eller glemt noe i Silurveien?

Gjenglemte verdisaker og andre gjenstander, for eksempel klær, paraplyer og bøker, blir oppbevart i Silurveien i tre måneder før de blir gitt bort eller kassert. Studenter som har glemt igjen verdisaker eller andre gjenstander, bes ta kontakt med sitt fakultet.  

Spørsmål?