Eksamen: Tid og sted

Trekkfrist

29. mai

Eksamensordning

Laboratorieundervisning og -rapporter og avsluttende skriftlig eksamen.

Obligatorisk lab.undervisning, PBL-undervisning og lab.rapporter som må være godkjent før avsluttende eksamen

Avsluttende skriftlig eksamen

Tid: 12. juni kl. 14:30 (4 timer).

Sted: Silurveien 2 Sal 3C

Eksamenssystem:

Inspera – se veiledninger for digital eksamen

Første laboratorierapport

Utlevering av oppgaven: 21. februar

Innleveringsfrist: 4. mars kl. 23:59

Eksamenssystem:

Inspera – se veiledninger for digital eksamen

Andre laboratorierapport (kandidatene blir tildelt 1 av 2 oppgaver)

Lab.parti 1 og 2: Konserveringsmidlers antimikrobielle følsomhet

Lab.parti 3 og 4: Resistens mot fuktig varme

Eksamensresultater

Du finner eksamensresultatene dine i Studentweb.

Mer om eksamen for dette emnet

Mer informasjon om eksamen for dette emnet finner du på emnesiden.

For praktisk informasjon om hvordan skoleeksamen blir gjennomført ved UiO, se kandidatinstruksen.

Sist hentet fra Felles Studentsystem (FS) 10. mai 2024 20:46