Dette emnet er nedlagt

Hjelpemidler på minnepenn

På Del 2 av prøven er det tillatt å bruke hjelpemidler. Du kan ta med bøker, formelark, utskrifter etc. Du kan også lagre hjelpemidlene du ønsker å bruke på en minnepenn.

Du har ikke tilgang til internett under prøven. Nettbaserte hjelpemidler vil derfor ikke fungere under prøven. Vær også oppmerksom på at hjelpemidler som er linket til eksterne sider, f. eks. et excel ark med linket innhold, ikke vil kunne åpne linkene hvis de er linket til noe som ikke ligger på egen minnepenn. 

Våre stasjonære PC-er som vil benyttes på prøven støtter følgende filformat:

WINDOWS

pdf
docx/doc
xlsx/xls
html kan åpnes i word
pptx/ppt
tif
jpg

BILDEPROGRAM
Microsoft Paint

 

MERK! Hvis du har hjelpemidler på minnepenn som er lagret i formater som ikke støttes av våre stasjonære PC-er, kan det oppstå problemer når du skal åpne disse under prøven. IT-hjelpen på universitetet kan hjelpe deg med å konvertere til filformater som støttes av våre PC-er.

Det kan oppstå problemer med å åpne filer fra Mac. Vi anbefaler deg derfor til å bruke IT-hjelpen på universitetet til å konvertere til riktige filer som støttes av våre stasjonære PC-er. Du kan henvende deg til UV-IT i 2. etasje i Helga Engs hus eller kontakte UiOs IT-tjeneste Houston

 

 

 

Publisert 9. juli 2018 11:23 - Sist endret 9. juli 2018 11:23