English version of this page

Materialvitenskap for energi- og nanoteknologi (master - to år)

Vil du være med å skape en bærekraftig energiutvikling? Vil du bidra i et industrirettet forskningsmiljø? Masterprogrammet materialer for energi- og nanoteknologi er en tverrfaglig satsning innen fysikk og kjemi. Undervisningen har et helhetlig fokus på funksjonelle forbindelser med mulighet for fordypning innen syntese, karakterisering og modellering.

Hva kan du jobbe med?

  • Portrettbilde av Oskar som står foran et Jotun-skilt Oskar utvikler farger for Jotun 19. mai 2022 14:12

    Oskar Iveland likte realfag og ville ha en utdanning som ga ham mange muligheter til spennende jobber. På materialvitenskap fikk han gå videre med både fysikk og kjemi, og jobben hos Jotun var i boks allerede før utdanningen var avsluttet.

  • Med kjemi og fysikk ble Haug politiker. Her står han med armene i kors, smilende foran Viken fylkeskommunes lokaler Redd verden: studer realfag – bli politiker 24. feb. 2020 09:00

    Kristoffer Robin Haug hadde et brennende ønske om å bidra til å løse verdens klima- og miljøproblemer. Derfor begynte han å studere realfag, men han innså at mange av løsningene allerede fantes, de var bare ikke tatt i bruk.

  • Halvard på laben med verneutstyr. holder opp en solcelle. Halvard utvikler morgendagens solceller 17. sep. 2019 11:15

    Solcelleforsker Halvard Haug jobber med teknologiutvikling og grunnforskning, og bidrar til at fornybar energi snart blir billigere og mer effektiv.