Intervju med Emilie kull 2016

Hvorfor søkte du på Sosialt entreprenørskap?

Da jeg søkte var jeg i mitt siste år av Internasjonale miljø -og utviklingsstudier på Ås og jeg ønsket mer praktiske verktøy for å jobbe med de mange problemstillingene vi hadde lært om. Jeg var også nysgjerrig på å lære hva sosiale entreprenører har fått til i Norge og utlandet. Det har alltid inspirert meg å lære om kreative ideer til å løse sosiale og miljømessige utfordringer i samfunnet.

Hva har du fått ut av programmet?

Jeg har lært nyttige måter å tenke på for å jobbe med utfordringer i samfunnet. Jeg har også fått erfaring med å skrive forretningsplaner, presentere ideer og forstår bedre konsepter knyttet til bedriftsøkonomi. Nå føler jeg meg optimistisk og motivert til å jobbe med sosialt entreprenørskap framover. Det var også en verdifull erfaring å bli kjent med og samarbeide med folk fra mange ulike bakgrunner. Også har jeg jo hatt en uforglemmelig sommer i Cape Town!

Hvorfor burde andre søke?

Visst du ønsker å bruke ferdighetene dine til å jobbe med meningsfylte prosjekter, så er dette studieprogrammet en god start! Du kan fint kombinere det med andre fag på vårsemesteret og det kan bli godkjent som en del av valgfrie emner ved noen masterprogrammer. Og ikke minst, du får en helt spesiell opplevelse av å bo i Cape Town en sommer og får møte mange inspirerende sosiale entreprenører.

Leser mer om sommerprogrammet Sosialt entreprenørskap

Publisert 14. sep. 2016 15:23 - Sist endret 14. sep. 2017 15:23