Blogg

Bildet kan inneholde: Hår, Ansikt, Øyenbryn, Blond, Panne.
Publisert 19. juni 2019 14:45

Henriette Vågen Aase (25) har hatt sin første uke i Cape Town og har opplevd kulturforskjeller og raseskiller, et overraskende kaldt klima, vakker natur og oppstart på skole og jobb.

Bildet kan inneholde: Hår, Ansikt, Øyenbryn, Blond, Panne.
Publisert 5. juni 2019 18:35

Henriette Vågen Aase (25) skal blogge fra Cape Town hele sommeren, mens hun er i internship og studerer ved University of Cape Town. Her er hennes første innlegg.

En mann og en kvinne som holder en presentasjon i et klasserom med en presentajson på et lerret ved siden av seg
Publisert 15. sep. 2017 13:40

Det begynner å gå mot veis ende her i Cape Town, og det er blandete følelser rundt det å reise hjem. Det blir godt å komme hjem og se venner, kjæreste og familie igjen, og starte på neste kapittel i livet med jobbsøking og flytting. Samtidig blir det vemodig å reise fra dette landet, byen og folkene som jeg er blitt så glad i.

Skyggen av fjellet Lions Head i Cape Town som speiler seg i havet
Publisert 14. sep. 2017 15:48

Sist onsdag startet dagen min i femtiden, for vi skulle gå opp Lions Head før soloppgang. Det er en ganske kort tur og på toppen venter utsikt over hele Cape Town og Table Mountain. Alle bør prøve å få med seg denne soloppgangen, fordi fjellet blir reflektert i havet. Jeg har aldri sett slikt før, og det føles nesten litt magisk.

Smilende jente som står oppe i en veldig stor rød ramme med en vingård og fjell i bakgrunnen
Publisert 14. sep. 2017 15:34

Jeg heter Helen, er 26 år og er blant 26 studenter som reiser til Cape Town med Sosialt entreprenørskapsprogrammet denne sommeren. I tillegg til Sosialt entreprenørskap er jeg akkurat ferdig med en master i matvitenskap.